اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 99 ـ 98

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 99 ـ 98 دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 99-98
                    دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

بدین وسیله انتخاب واحد نیمسال اول 99-98 به شرح ذیل اعلام می گردد لذا مطالعه ی دقیق این  اطلاعیه و رعایت مفاد آن الزامی است .
الف ) نکات مورد توجه :

1. انتخاب واحد  برای کلیه ی  رشتـه ها  بر اساس جـدول زمــان بندی  رشتـه ها ( بند ب اطلاعیه ) انجام  خواهد شد .
  2. بر اساس برنامه ریزی انجام شده انتخاب واحد منحصراً  به صورت اینترنتی به نشانی  www.iauramsar.ac.ir  بوده ، لذا  از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید.
  3. داشتن آگاهی کامل از وضعیت تحصیلی ( شامل تعداد ترم های مشروطی ، تعداد واحد های گذرانده شده ، معدل کل و ... ) از ضروریات امر تحصیل می باشد .لذا  لازم است از طریق سایت اینترنتی موضوع را پیگیری و اطلاع کامل حاصل نمایید .
  4. در صورتی که احتمال می دهید با انتخاب دروس بیشتر مشروط می شوید ، تعداد واحد های کمتری را انتخاب نمایید تا در روند تحصیلی شما خللی ایجاد نشود . همچنین با مدیر محترم گروه مربوطه ارتباط نزدیک داشته و چگونگی  پیشرفت تحصیلی در مقاطع  بالاتر را جویا  شوید . چـرا که  ادامه ی تحصیلی دانشجویان در مقاطع بـالاتر ( کارشناسی ارشد ، دکتری ) مایه ی  افتخار و سرافرازی دانشگاه خواهد بود.
  5. دانشجویان دوره ای می توانند تا سقف « 20 واحد » و در صورت داشتن معدل « بالای 17 » با تایید گروه آموزشی تا سقف « 24 » واحد انتخاب نمایند . انتخاب کمتر از « 12 واحد » مغایر با آیین نامه ی آموزشی است .
  6. دانشجویان نظام دوره ای مشروطی « معدل کمتر از 12 » فقط می توانند با رعایت سایر مقررات تا سقف « 14 » واحد انتخاب نمایند . و در صورت عدم رعایت و انتخاب بیش از سقف مجاز ، آموزش در هر مرحله ای از تحصیل که اطلاع یابد برابر مقررات اقدام به حذف واحدها تا سقف مجاز نموده و وجه شهریه هم به هیچ وجه  مسترد نخواهد شد.
  7. دانشجویان نظام دوره ای ( ترم آخر که با اخذ 24 واحد « بدون احتساب وصایای حضرت امام ( ره ) و آشنایی با قرآن کریم ) فارغ التحصیل می شوند بدون رعایت پیش نیاز و  شرط معدل ( مشروطی ) و با رعایت سایر مقررات آموزشی ، مي توانند ضمن ارتباط  با  مسؤول   رشته مربوط و پس از  صدور  مجوز لازم نسبت به اخذ 24 واحد درسی اقدام نمایند .
  8. دانشجویان در انتخاب درو س دقیقاً پیش نیاز و هم نیاز  را رعایت نموده در غير اين صورت  عواقب ناشي  از آن به  عهده ي دانشجو بوده  و شهریه پرداختی نیز مسترد نخواهد شد.
  9. با توجه به سرفصل هایی که در اختیار دانشجویان محترم می باشد با توجه به کد درس رشته خود ، نسبت به انتخاب دروس عمومی، پایه ، تخصصی و ... اقدام و سعی شود بر اساس  سال ورودی خود  نسبت به  انتخاب دروس  اقدام و از انتخاب دروس با سایر ورودی ها خودداری شود.( رعایت ترم بندی)
  10. دانشجویانی که وضعیت تحصیلی آنان طوری است که برابر ماده ی 46 آیین نامه ی آموزشی امکان ادامه ی تحصیل برایشان میسر نيست  و مشمول اخراجی  مي باشند اقدام به  انتخاب  واحد ننمایند و در صورت انتخاب واحد هیچ گونه مسؤولیتی متوجه آموزش نخواهد بودو آموزش برابر مقررات در هر مرحله از تحصیل که اطلاع یابد اقدام به حذف کلیه دروس نموده و شهریه پرداختی نیز مسترد نخواهد شد.
  11. قبل از انتخاب واحد مي بايستي بدهي ترم هاي گذشته و شهريه ترم جاري  به شرح ذيل  واريز گردد :
    • پرداخت بدهي ترم هاي گذشته اعم از كسري واريزي ، چك و سفته وصول نشده قبل  از اخذ دروس  الزامي است .
    • دانشجویان می بایستی پس از  محاسبه کل شهریه ( ثابت و متغییر ) و واریز آن به روش پرداخت الکترونیکی از طریق سایت دانشگاه ،  نسبت به اخذ دروس اقدام نمایند.
    • دانشجویان گرامی جهت اطلاع بیشتر در خصوص شهریه  به سایت دانشگاه مراجعه فرمایید.
  12. انتخاب واحد طبق جدول زمان بندي الزامي است .
  • شروع و اتمام  رسمی کلاس ها                                   98/06/23  تا  98/10/12
  • زمان حذف و اضافه :                                                  98/07/06  تا  98/07/11
  • شروع  امتحانات :                                                       98/10/14  تا  98/10/26

تاكيد مي شود دانشجويان عزيز 10 ( ده ) روز بعد از پایان رسمی انتخاب واحد  حتماً به سايت دانشگاه جهت اطلاع  از آخرين وضعيت  تغييرات و جابجایی دروس انتخابي خودشان به علت حد نصاب نرسيدن كلاس ها  و هم چنین جابجایی  ساعت امتحان مراجعه نمايند.

به طور کلی مفاد این اطلاعیه به عنوان ابلاغ رسمی به دانشجویان بوده ،در صورتی که مغایر  مفاد آن انتخاب واحد صورت گیرد صرف انتخاب واحد و داشتن تاییدیه رایانه ای سلب مسؤولیت نخواهد کرد و آموزش در هر مرحله ای که اطلاع یابد برابر مقررات اقدام به حذف واحد ها نموده و در این صورت  هیچ گونه مسؤولیتی متوجه دانشگاه نخواهد بود و وجهی هم مسترد نخواهد شد و علیهذا آموزش دانشگاه فقط به صلاح و موفقیت و بهبود وضعیت تحصیلی و علمی دانشجویان این واحد می اندیشد و این بهبود تحقق نمی یابد مگر اینکه الفبای اولیه ی آموزش یعنی « مقررات ، مشارکت و همکاری » حاکم باشد و ما به رعایت مقررات  ، نظم ، مشارکت و همکاری هرچه بیشتر نیازمند بوده و رجاء واثق داریم که با سعه صدر در برخورد با مشکلات یار و یاور ما خواهید بود.

برچسب‌ها : اطلاعیه - انتخاب واحد - نیمسال اول 98-97

آمار بازدید       امروز: 10    ديروز: 1510    اين ماه: 42746    تاکنون : 1429470