جلسه هماهنگی جهت مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم وارش برگزار شد.

کد خبر: 546 تاریخ انتشار: 1398/1/27
با حضور رئیس، معاونین، استادان و دانشجویان گروه سینما، اولین جلسه هماهنگی جهت مشارکت در نهمین جشنواره بین‌المللی وارش به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این واحد برگزار شد.

با حضور رئیس، معاونین، استادان و دانشجویان گروه سینما، اولین جلسه هماهنگی جهت مشارکت در نهمین جشنواره بین‌المللی وارش به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این واحد  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه حاضرین ضمن تاکید بر ضرورت مشارکت در برگزاری چنین رویدادهای فرهنگی هنری در فضای دانشگاهی، تاکید داشتند که برگزاری چنین جشنواره هایی، فرصت منحصربه‌فردی برای توانمندسازی دانشجویان و بستر مناسبی برای معرفی ظرفیت های استثنایی دپارتمان سینما  در این واحد دانشگاهی است.

همچنین مقرر شد همزمان با جشنواره بین المللی وارش ، ضمن هماهنگی با آموزش و پرورش، فیلم های چهل و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد در استان مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اکران شود.

در این جلسه پیرامون نحوه برگزاری هرچه بهتر این جشنواره ها  بحث و تبادل‌نظر شد.

نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش قرار است از 9 تا 13 اردیبهشت در چند شهر استان مازندران از جمله شهرستان رامسر برگزار گردد.

برچسب‌ها : جشنواره - جشنواره فیلم وارش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 213    ديروز: 1104    اين ماه: 2245    تاکنون : 1388969