هدایت و تقویت انگیزه دانشجویان از اهداف باشگاه پژوهشگران است

کد خبر: 551 تاریخ انتشار: 1398/2/2

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی مبنی‌ بر توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان و ایجاد تحول در فناوری و گزاره‌های آموزشی، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و فارغ‌‌التحصیلان درصدد کاربردی و تجاری‌سازی ایده‌ها و محصولات دانش‌پایه خود هستند.

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی محلی برای توسعه روحیه گروهی‌گرایی در بین اعضا و ساماندهی آن‌ها در فعالیت‌های تیمی در واحدهای دانشگاهی است.

هدایت و تقویت انگیزه و استعداد اعضا در جهت تأمین نیازهای علمی و پژوهشی کشور از دیگر اهداف کلان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی است. نیل به اهداف کلان باشگاه، نیازمند ایجاد تعامل و هماهنگی با بدنه با استعداد دانشجویی و رؤسای واحدها است.

فراگیری دفاتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در واحدهای دانشگاهی از یک طرف و لزوم انتخاب مدیران باانگیزه از طرفی دیگر می‌تواند موجب شناسایی دانشجویان مستعد شود.

برچسب‌ها : باشگاه پژوهشگران جوان - دانشگاه آزاد اسلامی - رویکرد جدید - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 47    ديروز: 796    اين ماه: 50379    تاکنون : 1343658