از برگزیدگان حفظ و تفسیر سوره مبارکه حشر در واحد رامسر تقدیر شد.

کد خبر: 597 تاریخ انتشار: 1398/4/23
به مناسبت میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع)، از نفرات برتر هشتمین دوره طرح قرآنی رمضان، بهار قرآن با موضوع حفظ وتفسیر سوره حشر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی، هم‌زمان با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، کارگاه آموزشی هشتمین دوره طرح قرآنی رمضان، بهار قرآن با موضوع تفسیر و حفظ سوره حشر با سخنرانی حجت‌الاسلام دکترعلی راستگو معاون  دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برای دو گروه استادان و کارکنان در ماه مبارک رمضان برگزار شد.

پس از برگزاری آزمون کتبی و اعلام نتایج در تفسیر سوره مبارکه حشر در بخش کارکنان، قاسم حسینی قصابه، مریم نیکجو و آیت شکوری به ترتیب حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند. در بخش حفظ هم قاسم حسینی قصابه و مریم نیکجو توانستند به ترتیب مقام‌های اول و دوم را به خود اختصاص دهند.

نرجس فلکیان، مصطفی ذکریاپور و ساهره مهرابیان اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به‌ عنوان نفرات اول تا سوم در بخش تفسیر سوره حشرمعرفی شدند و در بخش استادان سمیه پوربخشیان ، مقام اول حفظ را کسب کرد.

برچسب‌ها : استادان - تفسیر و حفظ - تقدیر از برگزیدگان - سوره حشر

آمار بازدید       امروز: 1424    ديروز: 1331    اين ماه: 41889    تاکنون : 1930361