اعلام جزئیات افزایش مدت زمان درخواست سنوات ارفاقی و معرفی دانشجویان مشمول

کد خبر: 769 تاریخ انتشار: 1399/11/1
رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، جزئیات افزایش مدت زمان درخواست سنوات ارفاقی و معرفی دانشجویان مشمول را ابلاغ کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل افزایش مدت زمان درخواست سنوات ارفاقی و معرفی دانشجویان مشمول را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها، رؤسای واحدها، مراکز آموزشی و آموزشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

در این دستورالعمل آمده است: به‌منظور تکریم دانشجویان مشمول وظیفه عمومی در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان وظیفه عمومی منعقدشده که بر اساس آن، مدت ارائه درخواست سنوات ارفاقی و مهلت معرفی و ثبت آن در سامانه، برای دانشجویان مشمول نظام‌وظیفه، از ۳ ماه به ۶ ماه افزایش پیدا کرد.

بر این اساس، استفاده از مهلت دوم معرفی برای مشمولان دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری (به‌شرط فارغ‌التحصیلی) برای ترم اول تا ۳۰ دی‌ماه و برای ترم دوم تا ۳۱ مردادماه، از سوی سازمان وظیفه عمومی اعلام شده است.

برچسب‌ها : دانشجویان - سنوات ارفاقی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 282    ديروز: 1166    اين ماه: 53261    تاکنون : 2390754