ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر

کد خبر: 773 تاریخ انتشار: 1399/11/12
جلسه شورای فرهنگی با محوریت برنامه های ایام الله دهه مبارک فجر و مراسم غبارروبی شهدای گمنام و فاتحه خوانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، به  مناسبت گرامیداشت دهه  مبارک  فجر  و در  راستای  گرامیداشت  پیروزی انقلاب  اسلامی  جلسه شورای فرهنگی  با حضور  اعضا در دفتر ریاست این واحد دانشگاهی تشکیل  گردید.

در این جلسه برنامه های پیشنهادی توسط اعضا مورد بررسی قرار گرفت و آذین بندی محوطه دانشگاه، پخش سرود، پخش فیلم ، برگزاری وبینار با موضوع انقلاب اسلامی و خودباوری، مسابقه کتاب خوانی، اجرای مسابقات فرهنگی و ورزشی و غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه جهت اجرا به تصویب رسید.

در پایان این جلسه همچنین به مناسبت دهه مبارک فجرو بزرگداشت مقام والای شهدای گمنام دانشگاه، مراسم غبار روبی و فاتحه خوانی با حضور رئیس، معاونین ،اعضای شورای فرهنگی و کارکنان واحد رامسر برگزار شد.

برچسب‌ها : تجدید میثاق - دهه مبارک فجر - شهدای گمنام

آمار بازدید       امروز: 308    ديروز: 1166    اين ماه: 53287    تاکنون : 2390780