امروز شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی میزبان دو شهید گمنام شهرستان رامسر بودند.

کد خبر: 776 تاریخ انتشار: 1399/12/10
مراسم استقبال از شهدای گمنام با حضور مردم، مسئولان، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ، همزمان با سالروز شهادت حضرت زینب (س) آیین استقبال از پیکر مطهر و منور دو شهید گمنام و گلگون کفن دوران هشت سال دفاع مقدس امروز با حضور مردم، مسئولان، استادان، کارکنان و دانشجویان در جوار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار شد.
مراسم استقبال از این شهدا بصورت خودرویی از یادمان شهدای اردوگاه ۷ تیر به سمت دانشگاه آزاد اسلامی ، میدان امام و میدان انقلاب برگزار گردید و تمام رامسر مملو از عطر ایثار و شهادت شد.
پیکر مطهر 2 شهید ۲۷ ساله از منطقه عملیاتی والفجر۱ فکه و شهید ۱۸ ساله منطقه عملیاتی محرم سرانجام جنب مصلی جواد الائمه (ع)  خاکسپاری شدند.

برچسب‌ها : تشییع - دانشگاه آزاد اسلامی - شهدای رامسر - شهدای گمنام

آمار بازدید       امروز: 203    ديروز: 1166    اين ماه: 53182    تاکنون : 2390675